SKALSTOLE.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png

Skalstole

På denne webside , er der et stort udvalg af gode klapborde og gode solide klapstole. Det er også værd at bemærke udvalget af taburetter, som fremstilles med bøg og metalben. Hos Lüthje Trading, sælges der også konferenceborde med et fast stel eller sammenklappelig stel og som et rundt bord.  Lüthje Trading har eksisteret siden 1991, så der er mange års erfaring og expertise at trække på.
Plaststole - Vi har et alsidigt udvalg af plaststole, som er beregnet til brug i kantine, forsamlingshuse, skoler og mange andre steder. Vores plaststole kan også fås med polstring. Vi forhandler også plast klapstole.
Runde borde - Vores sortiment indeholder runde borde i plast og træ. Mange af de runde borde vi forhandler, har klapstel, så de er velegnet til steder hvor bordene ofte skal ryddes af vejen, eller sættes i andre opstillinger. Der kan også fås transportvogne til de fleste af disse borde.

Stabelstole - Der findes utrolig mange udgaver af stabelstole og ikke alle stabler lige godt. Nogle af de stabelstole vi for- handler, kan stables i stakke på vogne op til 45 stk. på en vogn.

Taburet - Hos os kan du se et stort udvalg af taburetter med metal eller bøg træstel. Vores sortiment af taburetter, henvender sig mest til skolebrug og lignende. Vi har Silent taburet, som er særdeles lydsvag og holdbar. Disse Silent taburetter kan vi særlig anbefale.
Konferenceborde - Kravet til konferenceborde, kan enten være at de skal være tunge, robuste og stå permanent samme sted, eller lette, flytbare og kunne pakkes sammen. I vort sortiment af konferenceborde, kan begge krav blive imødekommet.
Konferencestol - Det er et krav at siddekomforten er god på en konferencestol og der har vi mange konferencestole, som opfylder dette krav. Kig ind på vores webside og se vores udvalg af konference stole og konferenceborde.
Klapstol - Vi forhandler Event, Zown og Lifetime klapstole, som alle er af god kvalitet. Vores klapstole er beregnet til brug i skoler, kirker, forsamlingshuse, festsale m.m. Til klapstolene kan der fås en transport trolley, som også er velegnet til opbevaring. Find en god klapstol og pris hos os, vi har begge dele.

Ana stole - Ana stole, som har været solgt i hundredetusindevis, kan ses på denne webside, hvor Ana stolen bliver beskrevet i rigtig mange udgaver. Stolen har og er stadig en bestsellert, som passer ind mange steder. Især forsamlingshuse, kirker og skoler m.m. har været ivrige køber af denne stol. Fabrikken giver 6 års garanti på en Ana stol fra RBM.

Klapborde - Vi forhandler bl.a klapborde fra Zown, Lifetime, RMB og Fumac. Dette gør at vi kan præsentere et kæmpe udvalg af forskellige klapborde. I dette udvalg kan du finde et rundt klapbord, et rektangulær klapbord og klapborde i mange forskellige størrelser. Find et klapbord hos os.

Klapstole - Her kan ses klapstole, som er beregnet til brug i skoler, kirker, forsamlingshuse m.m. Specielt klapstole fra Lifetime kan anbefales, da de er særlig holdbare og der gives 10 års gartanti på dem. Til de fleste af disse klapstole, kan der tilkøbes vogne til transport og opbevaring. Få et tilbud på en klapstol hos os.

Rundt bord - Runde borde til café, forsamlingshuse, skoler, festsale og mange andre steder. Dette er hvad vores sortiment af runde borde kan tilbyde. Vi har også et rundt bord i ståhøjde, som kan "forvandles" til cafébord.

SKALSTOLE.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: luthje@skalstole.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT